Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 3


Nära (På ljudspelare)



Prydnad

Älskade,
låt mig
viska
kärleksord
till Dig.

Låt mig
känna
dina hjärtslag
ge liv
åt det döda.

Bär mig
i
din hand,
andas mig
fri!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-13 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP