Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål och mening 5


På sommaren (På ljudspelare)



Prydnad

Du andas in
och bröstet hävs
och rösten säger:
“Nu är Livets Årstid!!!”
Solen badar naken,
de gröna
träden skrattar
och på
torget
reser cirkusen tältet.
Och du är
mitt hjärta.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP