Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innovation

Det är lika stort att göra en liten intrikat innovation

som att göra en stor

Att tänka ut ett skeende i en mekanism

och som ingen annan kunna tänka ut innan

Man ser ett behov och tänker intensivt på

hur man ska kunna fylla detta behov




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-14 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP