Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färd/porträtt

 

Idag har droppen ett brus, en not.
Det känns som en längtan i yrsnön och som den dansar.

Jag lägger till en ton, droppe.

Jag hör den inuti,

som en fors för du dig,

Nyfödd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-14 16:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Vacker dikt,
helt enkelt.
2017-12-15

  Lena Själsöga Keijser
tycker oändligt mycket om
Tack
2017-12-14

  ULJO
Guldpoesi och bokmärke
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP