Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger mig

kollaps i mitt vackra nya hus
högt i tak
lyckan slår i
där ute finns en rymd
jag kan förlora mig i
mitt hjärta värker
jag hulkar i stillhet
och längtan den eviga
skriker och gapar
tills jag är borta, förbi





Fri vers av Roxxy
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roxxy
Roxxy