Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Larz Gustafsson


ARABISK LOVSÅNG

våra hjärtan blir brinnande i oss

nä Han utlägger Skrifterna för oss

och Han överger inte de Sina

när de rasande stormar hörs vina

 

 

människan kommer långt

men aldrig ända fram

för hon kan aldrig besegra

sin egen synd och skam

 

 

det är det som på djupet berör oss

att Han utgav Sin Egen Son för oss

när Han frikänt oss, vem kan då fälla?

livets Andes lag måste då gälla

 

Han besegrade allt det som stör oss

Han är allsmäktig och Han är för oss

Han ska hämta Sin blodsköpta skara

till en plats där vi är utom fara

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2017-12-14 16:39



Bookmark and Share


  henke_r
Snyggt diktat!
2017-12-14

    ej medlem längre
Trygghet i livet och i döden för alla som har Gud till sin Fader!
2017-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jo, den heter arabisk lovsång för att musiken jag gjort till den är inspirerad av arabisk musik.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP