Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄNGEL GÅR BREDVID MIG

EN ÄNGEL GÅR BREDVID MIG

ÖGONBLICKET jag öppnade mitt hjärta
och släppte in dig
Jag såg att en underbar kärlek var på gång
Jag öppnade mina ögon för att få en skymt av dig
Jag hoppades att dina känslor var sanna

Jag har älskat och jag har fått be tala priset
Känt den smärtan när jag förlorade kärleken
Men nu tror jag att jag har återfunnit den
Ängeln går här bredvid mig på marken

Alla gränser som finns är bortsuddade
För att visa denna eviga kärlek
Jag kunde söka hela livet men hittade ingen som du
Du är så speciell och jag vill du ska veta det
Jag sannerligen,uttömmande så älskar jag dig så

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-12-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj