Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUDEHATET




Jag tackar och bockar-som sig bör

När överheten talar!!!


Men ni är äckligt tysta kring Judehatet!!!




Jag vill inte leva i ett land där Judehatet är så påtagligt!


Men varthän skall jag fly


Israel vill givetvis inte ha en Nordbo

Som hatar Antisemiter


Så jag får väl göra något åt min aversion

Försöka kriga som jag alltid gjort


För de som ligger i skottgluggen!




Vill inte vara med om en KRISTALLNATT

När PÖBELN visar sina sidor!


Jag önskar att vi skall älska vår nästa!



Se Jesus storhet


Se bortom



Hat och misstankar!



Kram från Michael





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-15 00:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo!
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt