Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dejten


För livet
För nuet

För att våga klivet

En dejt med
ett hjerta

Kan både bära
Och brista

Jag hoppas
Inte att vägen leder

Till minsta.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 264 gånger
Publicerad 2017-12-15 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt