Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nektar

 

 

Kolibrivinges surr

 

 

 

Vibrera min kropp

 

 

 

Drick min nektar




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-15 06:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt!
2017-12-17

    ej medlem längre
Underbar haiku
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik