Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvvägs



Om ditt diktande
visar per bokstav,
bokstavligen,
ord för ord
ock hur du älskar,
skulle din otrohet synas
i hur du förhåller dig
till dina verser

för min del känns jag inte vid dem
jag vet jag nog har känt mig för

jag minns dem dessbättre inte alls
förrän jag ser mitt sigill därunder
och alla får dessutom använda dem fritt
hur som helst
när som helst
var som helst

förvanska dem om det förnöjer nån,
läs skiten baklänges,
på grekiska...psykotiska....
elda upp och förinta dem

de är mina lik förbannat

och jag har inte talat
om hur, dvs VEM,
jag älskat
utan ATT

har jag ljugit då ?

nej ! men sagt jag är bara människa
en som vill bli förlåten
då jag inte vetat vad jag gjort

så för helvete !
vad ska jag skydda de stackars orden för ?

var inte rädd att mista allt
det är ingenting

antingen älskar du eller inte
det är inget kbt kan göra nåt åt

"lär mig att älska" !

hahaha

jag säger

"lär mig att inte" !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP