Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄDKOD: GRÅTT

Dag klädd i gråton

himmel, en mörkgrå mössa

grå kappa på is

asfalt i svart grått mönster

sinne i gråblek nyans

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-15 17:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa ibland är det sannerligen grått. Det brukar det vara här också den här tiden...bara alla villornas ljusslingor som lyser upp. men i år har vi massor av snö. Härligt.

Bra bild av kappan av is. talande.
2017-12-16

  M.Eta
Grått är ju trots allt en färg också. Bra reflexion.
2017-12-16

    ej medlem längre
Gråskala i tankeform. ;-)
2017-12-16

  Rise Little One
Ett dystert tillstånd för tillfället...
2017-12-15

  Valter Örn VIP
Tack vare de grå dagarna så gläds man desto mer över när det blir ljusare och soliga dagar.
2017-12-15

    ej medlem längre
Melankoli är dagens namn.


2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP