Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting ska gå lätt och flyta på

vad man än tar sig för
Vad man än gör
Då allting kan vara så jobbigt så
För som du vet
Om du har bråttom till någonting så blir det alltid
en massa röda ljus på vägen dit
Det slår aldrig fel
Eller så är tunnelbanan eller bussen försenad
Det är som om det är några gubbar däruppe i himmelen
som ser allting man gör och vill skoja med en
i ett endaste kör
ha ha ha
Skitkul
För nu har han det visst bråttom
Så nu ska vi ha det lite kul med honom då vi honom
på hela vägen stör
Ser till att han kommer för sent dit han ska
ha ha ha
Precis om det sig bör om man inte är ute i god tid
Själv tänker man
Förbannade retstickor till väsen...

Ingenting ska gå lätt och flyta på!

Ken Cassel
15/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-15 09:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det känner jag idag igen mig i. Min son står hotad av en person som fått info om honom av en annan som ljuger och polisen bara krånglar sedan de fick in all info, som de nu inte kollat, därför kallar de det vi vittnat om för andrahands info, till trots det är polisen själva som dels inte kollat förhands infon och dessutom vägrar ta in vittnesmål vinlämnat som ger dem första hands info, som om de retas med oss, leker med döden då hoten är av sådan karaktär,,m det tycks som om rättsväsendet, röda gubbar och fartdårar är anställda av fröken marionetta som styr dem med järnhand så att alla ska trilla emellan och helst försvinna mellan stolarna... Sjukt känns det när det blir rött ljus över allt...
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel