Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomst

 

Skymning över berg

en vacker hälsning

naturen mig ger

Snöklädda grenar

svajar i vinden

viskar välkommen

Snön har lagt sig

som ett vitt täcke

över hembygden

Fantastiska vyer

vart jag än ser

jag är väntad

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-15 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint
2018-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Ser vackra bilder när jag läser din fina text.
Sällan upplevda här på Västkusten.
2017-12-16

  Solstrale VIP
En fin bild du målar med orden! Friden infinner sig i mig! Det vill jag ödmjukt tacka för!
2017-12-15

  Fulbergarn
skön stämning hör nästan vinden
2017-12-15

  ULJO
Tänk om vi kunde uppleva en sådan fin vinterbild här i söder
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP