Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina

 

 

 

dina ögon

omfamnar mina händer

 

dina tankar

omfamnar mina ögon

 

när vindar viskar

hör jag din stämma

 

när snö smälter på min kind

drömmer jag

vägar vilka sjunker undan

 

hör jag turkosstränder nynna ro




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 419 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-15 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vaggande ord om saknad, värme och ro. En skön text att vara i.
2017-12-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Ovan att läsa en kort dikt av dig - Men det ryms mycket på raderna och dina texter ger mig alltid ro !!!
2017-12-16

  Yrre VIP
Mjuk och len mot kinden.
2017-12-15

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig text som jag så väl relaterar till

2017-12-15

  Jan Widströmer VIP
Vackert omfamnande dikt....
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser