Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST POESI

TYST POESI

Målning är tyst poesi
och poesi är ett målande
som talar
Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj