Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR BARA KANSKE ETT LITET LJUS

ÄR BARA KANSKE ETT LITET LJUS
Jag kanske bara är ett
litet ljus i ditt liv
Jag brinner ut och smälter
efter en liten stund
Men jag önskar på den tiden
Mitt ljus rör vid ditt hjärta

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-12-15 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj