Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLAGOMÅL FRÅN MEDLEM MED SJÄLVSKADEBETEENDE

Det har inkommit klagomål från en medlem som säger sig blivit illa berörd av några av edra texter,hon säger att ni förstört hennes liv,hennes tro och allt vad hon uppbyggt.

Det har blivit så allvarligt att hon intagits till psyk och går på lugnande mediciner och sömnmedel.Hon har även självskadebeteenden som hon säger sig uppkommit efter att läst vissa av edra texter. Så vad har ni att säga till ert försvar ?

I åberopande av min "Licentia poetica" anmodas ni läsa presentationsprofilen där det uttryckligen förordas att författaren är politiskt och religiöst obunden och svär sig fri från allt ansvar i det han skriver,och återger endast sakernas tillstånd så som de ft föreligger,och lika litet som ni kan åtala en deckarförfattare för de teoretiska mord hon begår i sina böcker,lika lite kan ni belasta författare som återger hur landet ligger och det är inte privatpersonen som skriver,utan författaren.

Om en läsare med självskadebeteende blir skadad av att läsa vissa texter,är det hennes eget ansvar att icke läsa sådant som skadar,och bör kanske skyddas ifrån sig själv. Texten behöver dock aldrig skydda sig från läsaren.

 

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-15 16:05



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
.......skrattet som fastnade i halsen,när det visade sig att han menade allvar,vilket det är få här som gör, bland alla flamsepladdrande döskallar med förträngda orgasmer och förvirrade hjärnor av tankeknutar.
2019-03-10

    Sefarge VIP
Instämmer helt
med Scarlett Miryam
Allvarliga anklagelse!
Utan falt rövslickande
i Övrigt!

2017-12-16

  Solstrale VIP
Ja, den sjuke lider av brist på sjukdomsinsikt och vittnar att vi ändå ska beakta att människor inte på olika sätt ska styra oss att känna ansvar för vi talar ut om våra problem... Skriver vi det i diktform prosa eller annan form, är det var och ens sak och bör inte i detta ansvar för någons psykiska mående i det...
2017-12-15

  Scarlett Miryam VIP
Själv vill jag anklaga Sten Wiking för att ha orsakat en begynnande rynka i min vänstra mungipa, hans texter får mig att skratta för mycket. (SKADESTÅND!)

(eller: det finns en annan sorts läsare)
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP