Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuschteckning: Solstrale…


VATTEN

 

strider rinner forsar

driver river krossar

 

motstridigt dubbelt

kan skapa oss trubbel

finns i öl och bubbel

 

vatten ändå livgivare för oss blir

ja - alla världens cellers livselixir




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-15 18:08



Bookmark and Share


  M.Eta
Bra text om vårt livsviktiga vatten!
2017-12-16

    ej medlem längre
Underbart om vatten - vårt viktigaste livsmedel.
2017-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu först såg jag
Din teckning så
innehållsrikt är
vattnet för oss
utan det skulle vi
inte blomma upp...
2017-12-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
En lyssnare ringde
upp Ring P1 sa att
i Vättern provbombar
flyget och vill öka sin
domän där... Inte bra
sa mannen... 100.000-
tals får dricksvatten däri-
från, Sthlm, Örebro, vill ha
vatten därifrån... Då sa re-
portern till mannen, DU
TALAR JU I EGEN SAK...
Han talade för minst EN
½ MILJON, MINST...


2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP