Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skulle inte förstå.


Serie; Del 1. För evigt röda, kallat vid liv.

Du skulle inte förstå min besvikelse ens om jag band dig vid en stol.
Ens om jag skar ett snitt, lagom stort, lagom snett över din bröstkorg.

Ens om jag knäckte ditt bröstben, skulle du förstå känslan.

Ens om jag skar av alla delar för att komma åt ditt hjärta, skulle du inte förstå sömnlösa nätter.

Ens om jag sluter mina händer om ditt hjärta och tar det ifrån dig.
Inte ens då skulle du förstå smärta, inte ens när jag drog ut det och höll det i mina händer.

Det skulle ändå tillhöra henne!

Så därför lägger jag, ditt hjärta, i hennes händer.

Och med ditt hjärta i sina händer skall hon falla till knä och be om att få sitt liv tillbaka.

Och jag skall torka hennes tårar med blodet från dig.

Men du skall för evigt leva lycklig med henne och hon med ditt hjärta i sina händer, ståendes på knä.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Naomi Sand
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 18:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Det om kommer i mitt huvud är: TUNGER KNIVER..... Och ja ibland är det väl så livet ter sig i sammandrag!?
2018-01-08

  Stay Golden
Rough, but that's lovin'
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Naomi Sand