Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget alster skapat med omsorg


EVA = livgivare

replikerad repris

för ...

en hel evighet sedan

det kan tyckas men...

 

i min konstnärssjäl finns spår

som ibland hakar i rivs upp av

vissa bilder texter och ljud omkring

 

jag låter dem vara finnas existera

för jag vet att mitt i allt ramaskri

inom mig ramar jag in detta skri

låter det vara som det är i sitt vara

 

det kan få betydelse vad du vill ge

vad du vill tolka och kanske inse

 

jag ramar in skrin som jag kastat

på undantagets trasmatta oförsiktigt

för att jag blev rädd för människorna

som jagade slaktade tog mer än de fick

 

i den evighet som mitt namn ryms inom

EVA = livgivare

detta som livgivaren i mig och jag minns

vem jag är för att min konst skall få upprättelse

 

det är bara jag som kan böja mig ned mot golvet

i mitt inre rum som ingen annan har nyckel till

plocka upp från trasmattan vad jag kastat där

 

nu lyser de med sin närvaro och skriver sig in

i min verklighet och jag har slutat att vara rädd

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-15 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP