Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår

Det rispar
Skaver
Långt inunder

Blodet droppar
många
stunder

Inombords
Hårt och
stumt

Djupt därinne
tomt
och
ömt




Fri vers (Fri form) av Havsvind
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-15 20:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!


2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind