Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bar/porträtt

 

 

Lutar panna mot fönsterruta

Jag har mina ögon ut mot

Där går mörkret och det kalla vita,

Och stjärnorna. 

 

Vilsamt har jag tystnaden 

Tänker att mörker kan bädda om

Som ett dun.

 

Äppelträdet står naket, 

Som jag.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-15 21:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Stämningsfyllt
2017-12-16

  ULJO
Så fint
2017-12-16

    ej medlem längre
fin stämningens röst
även en härlig tröst

kram <3
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP