Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(orkidéfikonet)


Maggan

gubbens aktioner var alltid välsvarvade
gå dit gör det tänk så

tanten i Vivalla hötte med näven
skrek ut -jihadistgranne

smultronfikusen blir en munk i lotus en bodhisattva av tack och ingenting

vulvkeramik pojkar pröjsa

Vissla, va ett polskt nät-helgon
spindelnät spöke
hen med FEMEN befria bröstet horeri hurra
strutsödla i svart spets 1000-blixtars Arvika
manopositiv mot solen

CP (inte författarens egentliga slut)





Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 666 gånger
Publicerad 2017-12-16 02:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Maggan verkar ha handlingskraft, men hon får se upp med gubben så han inte styr över styr.
"Nät-helgon" lät fint, som whistleblower.
2018-02-20

  objekt3
6/12 2017 (52 dagar 27/1 2018)
2018-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Muskelsjukdomen CP?
2017-12-30

    Sefarge VIP
Vildsefaren poetisk
Njutning. Men icke
vilsen i pannkakan
Tack!
:)
2017-12-26

    ej medlem längre
proletariatets diktatur är nära.
2017-12-25

  Anya VIP
Kreativt och annorlunda. du har din egen stil. Nät-helgon..... jaa kanske finns de?
2017-12-24

  henke_r
Du bjuder alltid på spännande diktkonst. Blir alltid inspirerad av dina alster :)
2017-12-23

    ej medlem längre
Som en sorgesång. En vacker dikt.
2017-12-22

  Staffan Nilsson
Härlig poetry slam
2017-12-18

    ej medlem längre
Mustigt, oväntat och befriande skönt! Den där Maggan gör intryck, precis som din text. Och tack för bilden - "vulvkeramik" - ja.
2017-12-17

  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=c8WCm7Baox8

2017-12-16

    Qadira
skickligt

älska "horeri hurra" och vulvkeramik
2017-12-16

    ej medlem längre
I sedvanlig ordning en välsvarvad skapelse du fått till.
2017-12-16

  Nanna X
Många skimrande trådar i mångfasetterat spindelnät...
2017-12-16

  i af apa
"Manopositiv mot solen," snyggt!

Annars fattar inte Apa
hur Maggan hänger ihop.
Finns hon i spridda skurar
liksÅm?
2017-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
Suggestivt skarpt persongalleri...! Skulle kunna bli en novell - ifall de hade samverkat/motverkat mer sinsemellan...?
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3