Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten

 

 

hör stjärnor falla

utanför i trädgården

och världen sover

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-16 05:21



Bookmark and Share


  Shira
Väldigt vackert
2017-12-22

  KYREUS of Sweden
Vackra rader!

* GOD JUL *
tillönskas Peter Poet
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP