Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tider och en ny förvandling. Livets tecken formas ständigt framför än.


Genom dimman

En öppen tid utvecklas i ett sprucket glas
Skärvor skingrar ljuset mot en målad fasad
Ett slutet rum i en blänkande vas
Omslukad utav djupet när jag frågar om vad

Omfamnade, omtumlande
Samma form av undrande

Fantastiskt läskigt, otäckt, okänd mark
Genom dimman, sena timmar, ser jag inga
Glimtar ljus i fjärran, den vars värme gör mig stark




Bunden vers av Uppvaknad
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-12-16 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppvaknad
Uppvaknad