Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har plockat en vacker ros till min vän


Jag har plockat en vacker ros till min vän
En röd ros i fager blomning.
Av kärlek fyllt
mitt hjärta söker ditt
Av längtan brinnande

Jag har stuckit fingret på en tagg
Jag har stuckit det blodigt
Mitt hjärtas sår blöder lika rött
tills jag ditt hjärta har

Jag har hållit fingret mot min tunga
Jag har hållit det och väntat
Mitt hjärtas kval stillas först
den dag
När våra hjärtan möts

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 11:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint skaldat!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj