Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung ut; men tonrätt

Folk som uttalar sig i olika frågor i Sveriges Radio

har inte tänkt på att de måste ARTIKULERA

så att åhörarna kan uppfatta de visa orden

För annars blir de utan det värde

de annars skulle ha haft

Sedan finns det andra; t.ex Thomas Nordegren

som dels talar sin egen skånska

och sedan lägger emfas på varje slutdel i en mening

Detta tycker jag låter mycket störande och självbelåtet

för att vara i ett medium för allmänheten




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 14:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den som talar tydligt är lättare att förstå
det borde alla tänka på!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP