Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hand


Du är färgerna
som flödar framför mina ögon,
och i min hand finns ännu
skuggan av dina fingrar
flätade
i mina.

Jag vill dansa med dig
genom verklighet och drömmar,
tills vi inte längre kan stå
och lite till.

Jag vill andas ljus och mörker med dig,
hålla dig nära
och känna dina fingrar
flätade
i mina,
tills mitt sista andetag
och lite till.

Du är färgerna
som flödar framför mina ögon,
och i min hand
håller jag mitt hjärta.

Men av dig
finns bara en skugga.




Fri vers av annso.fie
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-16 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie