Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

När du har den
skriver du inte om den
den bara finns
där

När du längtar
efter den hittar du ord
det du saknar


När det känns tomt
ett helt abstrakt fenomen
vad är kärlek
nu?




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-16 16:28



Bookmark and Share


  in effigie VIP
kärlek är en fågel som flyger bäst i himlens hjärta...
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind