Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödetorp

Skogens irrande pelargångar
välver sina snötyngda valv
över otrampad skare.
På himlens vidsträckta äng
slår stjärnorna ut i blom
och ska kanske en annan natt
fälla sina kronblad
i form av snöflingor.

Det finns en närvaro i det övergivna
märkbar i den slocknade gesten
av en utsträckt hand
eller en tår som frusit fast i evigheten.
Dörren står på glänt
medan tomheten kommer och går
som den vill.




Fri vers av Nitram P
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-16 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P