Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tomhet som ger respit

Det finns någon som ska tas om hand nu
Och det blev en lucka idag

Ska hon våga visa känslor igen?
Eller fortsätta vara sval?

Tiden rullar
tills den stannar

Vad är värdet
på det hela?






Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-16 19:38



Bookmark and Share


  aol
Så tänkvärt bra skrivet träffar en nerv inom,
2018-08-13

  Carl-Johan Bachofner
Värdet av en lucka fylld av ingenting kan vara återhämtning.
2017-12-20

  Lena Själsöga Keijser
bilderna dina ord ger
berör djupt
2017-12-17

  Eva Langrath VIP
Väcker tankar
2017-12-17

  walborg
Tänkvärt
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind