Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrfärd

Till er tjänst Madam

Naturligtvis

Javisst

 

Att tjäna och vara till lags

En ära om inte en dygd

Ni har så rätt Sir

Genast

På momangen

 

Ett leende kostar så lite

Det är bara att dra på smilbandet

 

Pass på

Risken finns

Att man råkar halka ner i det berömda kaninhålet

 

En vindlande färd

Utan riktning eller bäring

 

Tyvärr mitt herrskap

Även denna gång

Som så många gånger förr

Tycks det mig att vi åter landat på okänd ort…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 19:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det inrutade livet kanske har en exit till
nåt mer spännande. Who knows?
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse