Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry

Aj aj

Oj oj

Vad hittar hon på nu

 

Försvunnen och uppslukade

Ingenstans att skådas

 

Ett blinkande öga här

Leende läppar där

 

Vart håller människan hus

 

Ett mysterium

Ett totalt huvudbry

 

Ingen att fråga

Tassar på tå

 

Leker spion i en mörk vrå

 

Ett klingande skratt

Försvann ut i natten

 

Vinkade adjö

Sågs senast kliva ut i solens morgonstrålar…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse