Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uvar Uvar Bara Uvar

Ugglemor i trädets gömma

Sitter och muttrar

 

Uvarna sitter på behörigt avstånd

Vet att hålla näbb

 

Planer och list

Allt om intet

 

Gammelräven i sitt gryt

Smilar och ler

Putsar pälsen förnöjt

 

Trollpackan i träsket

Hummar över sin bryggd

Väver en formel mot förtret

 

Skogen vibrerar av anspänning

Ett oväder är på väg…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-16 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför? Vad har orsakat detta oväder?
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse