Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker åter mörker

 

 

Dagen är liden

seglatsen har börjat 

mot nya mörka dagar.

 

Mörker kan inte längre 

skingras av goda krafter.

 

Vi kan inte heller stiga av

förrän Han som har kraften

säger till.

 

Mörker åh mörker

du som inte viker undan

vad vinner du?

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP