Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tillfälle där allting är sammankopplat


Sammankomsten

Vänder mig om
Får syn på en skugga som figurerar sig till en pojkaktig siluett
Solen bländar
En sommardag i stockholm
Där var du
Ditt mörkblonda hår sken upp som guld
Slingorna virvlade av vindens starka blåst
Vandrandes tillsammans över en ståtlig bro
Slängde blicken på dig, möttes av dina indigofärgade ögon
Fastnade på de isblåa och gråa nyanserna som dansade och knöts ihop till mandalamönster
Irisen visade spegelbilden av mig
Kände en droppe landa på min mun, en smak av salt
Detta minnesfragment medförde en överväldigande känsla av fullkomlighet

En perfekt situation i en ofullständig värld, bara för en liten stund.







Fri vers av Swanen
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen