Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är sexig bitch

En riktig diva och inte det minsta trist
då det inte finns en enda pist som hon inte kan
ta sig ner för helt solokvist
Behöver ingen hjälp där inte
Och inte bara det
Hon är både smart och full med list när hon kör med
alla sina små fula trix på en kille
Kan lura vilken kille som helst
Behöver bara slänga lite med sitt vackra huvud och hår
för att han genast ska falla dit och i henne
bli helt frälst
Men så luktar hon också mycket gott smidig som hon är
efter all sin sport som hon utövar
Så när hon kommer gåendes vickandes på sjärten är det lätt
för killarna att få ståpäls då hon är en sådan sexig bitch
som är ute på vift
För alla är de där framme och smörar för henne
medan de håller på och körar
De är riktigt manliga störar vilket hon bara skrattar åt
För det är ju hon som bestämmer om det ska bli
något knulla av då hon är kåt
Då hon känner sig lite våt…

Hon är en sexig bitch!

Ken Cassel
17/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 02:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du lyssnar på david guetta ser jag. han kan detta med musik den mannen.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel