Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hunden pissar på en

har man lyckats rock bottom och kan inte sjunka ner
mycket mer
Hunden tittar surt på en då den undrar vem fan man e´
och vad man gör där
För med mig vill den ju inte leka med skitig som jag är
Så den håller mig inte det minsta kär
Tycker mest att jag är till besvär
Ja, jag lovar och svär
Dags att vakna upp, antar jag, ifrån denna missär
För såhär kan man ju ändå inte ha det
Förbannade hund som beter sig sådär…

När hunden pissar på en!

Ken Cassel
17/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 03:10



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=sWUqB9UnXbo

2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel