Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt att det som är trasigt

inte går att laga
Ett brustet hjärta till exempel då det bara behövs lite
ny kärlek från någon för att få det att fungera igen
För att få det att åter slå som bara den
En ny älskade vän som du kanske stöter på där på stigen
En god människa som ser hur dåligt du mår
En god människa som blir till din bästa vän då du helt
plötsligt börjar plocka blåbär med den i skogen
Skrattar och tjoar tillsammans
En ny vän som du sedan följer med hem till porten
Så nu kan du inte längre hålla på och klaga om ditt
trasiga hjärta och din så jobbiga smärta
För nu har du ju åter funnit kärleken…

Vem har sagt att det som är trasigt inte går att laga?!

Ken Cassel
17/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-17 04:42



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Tycker om =)
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel