Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMÄRTAN ÄR GRANNE MED VÄLLUSTEN

De förvirrade Adamsönerna och Evadöttrarna

som oförskyllt ärvde arvsynden

för Evas förförelse av Adam,

leva idag med självskadebeteende,

där smärtan är granne med vällusten.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-17 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP