Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR UTSTAKADE VÄG

VÅR UTSTAKADE VÄG

Säg mig detta i sorgsna siffror
Livet är bara en tom dröm
Själen bara ligger och väntar slumrande
Saker är inte som det verkar

Livet är riktigt. Livet är ärligt
Och graven är inte dess mål
Damm är du
Själen tar dettta till sig


Inga glada tillrop inga sorger
Är vår utstakade väg
Men att reagera och gör det i morgon
Vår Fader finner oss kanske i dag

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-12-17 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj