Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

At the foot of silence


resting at the foot

of silence

following silhouettes

up to the top where

my eyes get weary


never been

at this level before

but once you’ll get here

nothingness starts to unfold

its true colours




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-17 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP