Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton dagar

Har ingen att skylla på,
Skämtar om en tappad moralkompass,
Men ingen kompass i världen,
Kan få mig att inte vilja
Röra dig, förföra dig
Eller vad det brukar kallas.

Jag har gett mig femton dagar,
Att få röra någon som inte är min.
Femton dagar av lycka,
Då jag ska blunda för att hon finns.
Femton dagar då jag låtsas att du är min.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed