Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar ofta omkring och njuter av sceneriet

Ljus flödar fram i mörkrets tid
dekorationer pryder min lilla hemstad
blir så glad och varm i hjärtat
av att se allt det fina och vackra
vandrar ofta och så gärna
omkring och njuter av sceneriet
julen står för dörren med sin glädje
ser stjärnan i öster och stallet
med det lilla barnet på strå
tre vise män kommer ridande dit
med gåvor för att hylla det nya livet
vilken fest vilken underbar tid
en sång ljuder inom mig och jag
kan höra du stjärna över Bethlehem
jag nynnar med och ler





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-17 10:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Och jag njuter sceneriet av dina ord!
2017-12-19

  Bibbi VIP
Står med i fröjden.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP