Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets andra hälft (epilog)

Var är du?

På en konstig plats i livet.

Där jag bara existerar.

Och där de stora frågorna.

De existensiella.

Läggs på mig.

Tynger mig.

Skjuter ned mig.

Vill få mig på knä.

Och tvinga mig att inse.

Att livet är på paus.

Eller över.

För gott?




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-17 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP