Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hon sa

Han säger att hon är avundsjuk på oss
att hon inte gillar att vi hänger för
då är det som att ingen annan finns

"Det blir alltid så när någon skaffar pojk/flick-vän,
de bara umgås med dem"
hade hon sagt och vi skrattar åt det nu för
vi är ju inte tillsammans

Mitt i skratten rör våra händer varandra
och våra fingrar trasslas lite innan jag
drar bort men hann ändå känna elektriciteten




Fri vers av artaug
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-17 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug