Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärta.

Min mun ler,
men mina ögon
stannar
kvar i sorgen.

Min mun ler,
men i mitt inre
är känslan
färgad av svärta.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP