Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på TrollTörnTrappans text Äntligen Tredje Advent-kort, till Nissa från Nisse Blå


Julkort från Nissa: 17

 

Nissehult 17 december

 

Min kära älskade, min Nisse Blå!

så skönt att äntligen jag fick ett svar

på några av de frågor som jag har

och som jag hela tiden grubblar på

 

Du är i Tjeckien! jag vill förstå

varför du reste och varthän du far

har skuggan segrat? är kusinen kvar?

jag hoppas ni är friska båda två! 

 

Hoppas du inte låter dig förföras

och att din luva icke må förvridas

av Trisses kraft i evig skugglik dans?

 

I vilket träslag ska en trollstav snidas

för att befria mor och bror ur trance?

Är det med vättekraft som det ska göras? 

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-17 11:57



Bookmark and Share


    prima donna
Vättiga funderationer må Vättekraften vara med henne!
2017-12-21

  Anya VIP
Jag tror på vättekraft...när det gäller trollstavar i alla fall. Roligt med att förvrida luvan.
2017-12-17

  TrollTörnTrappan VIP
Välsnidade undringar! som ju tycks naturliga för tomtan att hysa, och som småningom lär få sitt pussel klarlagt... när jag ser mer av blånissens bild.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X