Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STIL OCH SMAK

Stil ! är det urskiljande beteende-
mönster vilket utmärker och sär-
skiljer individer ifrån ett likriktat
mönster vars olika stilar ger indi-
vider en personlighet av skick och
fason,vett och etikett.

Smak ! tillhör någonting högst indi-
viduellt vars natur ofta är av en
mer sensibelt utvald
sort vars egenart kan benämnas
"originell"  vilket kräver en bestämd
och karaktärsfast personlighet med
en egensinnig tankeförmåga tänka
självständigt.

Det är skillnad mellan "lika" och "olika"
som för den skränande och enfaldiga
hopen saknar både stil och smak vilka
väljer vilken dynga som helst utan urval.

~




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-17 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP